Dobrodošli na naš web

Pon - Pet: 8:00 do 16:00

  • Lanište 24

    10000 Zagreb

  • Nazovite nas

    01/ 6546-500; 01/ 6547-086

  • Pošaljite nam e-mail

    redox@redox.hr

Sigurnost je najvažniji zadatak i izazov proizvođača svakog njegovog proizvoda pogotovo kada se radi o najosjetljivijoj populaciji, djeci.

 

Sigurnost
Definitivno prvi faktor koji razmatramo kada proizvodimo igralšte. Redox proizvodi zadovoljavaju sve najstrože sigurnosne norme EU. Sigurnost je najvažniji zadatak i izazov proizvođača svakog njegovog proizvoda pogotovo kada se radi o najosjetljivijoj populaciji, djeci. Garancija sigurnosti Redox programa je i Quality System Certificate UNI EN ISO 9001:2000.
 
Hrvatski proizvod
Redox od samog početka proizvode izrađuje od hrvatskih sirovina u vlastitim pogonima u Zagrebu. Procese dizajniranja, projektiranja, razvoja, izrade prototipova i na kraju finalnih proizvoda nadgleda i provodi u djelo odabrani tim iskusnih stručnjaka.
 
Kvaliteta i dizajn
Svi naši proizvodi nude privlačan dizajn, beskompromisnu sigurnost, dugotrejnu kvalitetu i visoku igraču vrijednost. Drvo visoke kvalitete, spajano atestiranim metalnim spojevima i sve odjeveno u ekološki prihvatljive boje garancija su kvalitete. Avangardni i djeci dragi dizajn zadržan je u klasičnom programu dok se u ostalim programima nudi moderni pa čak i industrijski dizajn za neku skupinu proizvoda.
 
Servis, održavanje, montaža
Redox garantira servis i održavanje svih svojih proizvoda zajedno sa originalnim rezervnim dijelovima, te stručnu montažu na objektu investitora.

 

Imate li pitanje za nas?