Dobrodošli na naš web

Pon - Pet: 8:00 do 16:00

  • Lanište 24

    10000 Zagreb

  • Nazovite nas

    01/ 6546-500; 01/ 6547-086

  • Pošaljite nam e-mail

    redox@redox.hr

Tvrtka Redox iz Zagreba u trećoj dekadi svog postojanja može ispuniti podebelu knjigu ostvarenih poslovnih projekata.

 

Svi naši proizvodi nude privlačan dizajn, beskompromisnu sigurnost, dugotrajnu kvalitetu i visoku igraču vrijednost. Prvenstveno se bavimo razvojem, proizvodnjom i opremanjem dječjih igrališta. Međutim sve više se daje naglasak na razvoj i proizvodnju vanjske fitness opreme, parkova za pse, sprava i igrala za osobe s posebnim potrebama. Našim klijentima nudimo više razreda proizvoda ovisno o veličini, materijalu, dobnoj skupini. Također proizvodimo igrališta prema posebnoj narudžbi klijenta.
 
Iz godine u godinu ostvarujemo pozitivne rezultate i kontinuirani rast proizvodnje. Posebno treba istaknuti da smo proizvođač opreme, a ne uvoznik, što je za ovu vrstu proizvoda rijetkost na našem području. Među brojnim klijentima koji su nam dali svoje povjerenje nalaze se neke od najvećih tvrtki, odnosno institucija u Hrvatskoj.
 
Uvijek pokušavamo osluškivati želje i potrebe naših klijenata te naše proizvode dizajnirati, razvijati i proizvoditi u skladu s time. Djeca, naši najčešći klijenti, najbolji su i najiskreniji kritičari stoga se trudimo njih učiniti sretnima, ali i brinuti za njihovo zdravlje, sigurnost i razvitak. Smatramo da je igra iskonska ljudska potreba i mislimo kako je ne treba ograničavati samo na djecu nego pokušavamo proširiti raspon proizvoda na sve dobne skupine.
 

Igra za sve...

Imate li pitanje za nas?